Logbog

Logbog 2 – 08.03.13

Der er ingen i vores gruppe der har fået en Aha-oplevelse. Vi har lært noget nyt med Diigo og vi mener at det er smart, men med visse forbehold. Det er noget vi evt. kunne bruge i fremtiden. Twitter kender vi i forvejen. Vi har haft gode diskussioner omkring begge ting med for og imod.

2. opgave

  • twitter:

Man kunne fx bruge twitter til undervisning ved at henvise eller skrive lektier ind. Det er meget in lige nu og mange har det, men vi syntes ikke det er den optimale ting at bruge. Der er mange der ikke bruger twitter og interessere sig for det. Der er begrænsede tegn og derfor heller ikke smart at bruge i undervisning. Vi mener at twitter er et mere privat forum. Elev-intra er opfundet og det er dette forum der bør bruges i skole sammenhæng.

  • Diigo:

Dette er en smart ting at bruge, fordi man kan bruge det direkte alle steder på nettet. Man kan dele det op og give tags, man får oprettet sit eget bibliotek med ting man selv finder vigtige. Man kan ofte komme til at klikke videre fra en god side, så med Diigo kan man hurtigt gemme den og finde den senere. Men hvis Diigo er fælles, skal man være OBS. På hvad der bliver lagt ind og hvorfor det bliver lagt ind, ellers kan det hurtigt blive rodet og irrelevant. Det ville være smart at kunne gøre den lærestyret/en kontrollør. Det passer mest til udskolingen, da det er for avanceret til små elever.

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Logbog

  1. Pingback: Afslutning og opsamling | Online & Kollaborativ (underviser – hsog)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s